Barbecue met liveband nieuw concept Gasterij Smits

Midwolda - Zoals bekend organiseert Gasterij Smits in Midwolda voor zaterdag 7 juli een zomeravondbarbecue met de band Alloway. "Dit concept wordt in september herhaald. Dan treedt zanger-gitarist Erwin de Vries op", zegt eigenaar Erik Nap.

"Buiten op het terras aan de grote zaal steken we de barbecue aan en kan iedereen tegen inlevering van drie verschillende gekleurde munten genieten van drie barbecuegerechten."

Brainstormen

Nap: “Er worden veel evenementen georganiseerd voor de jongeren onder ons maar voor de doelgroep die wij graag willen aanspreken maar zeer weinig. Vandaar dat we met Alloway hebben zitten brainstormen en zo samen zijn gekomen tot het organiseren van een gezellige, relaxte en sfeervolle avond. Iedereen kan dan alvast een voorproefje nemen op de vakantie."

Kaarten

Volgens Nap gaat de kaartverkoop 'hard'. Kaarten (17,50 euro) zijn te bestellen via 0597–551622 of info@gasterijsmits.nl. Ook kunnen de tickets in de voorverkoop bij Gasterij Smits worden gekocht tijdens de reguliere openingstijden.