34e Blijhamloop op donderdag 21 juni

Blijham - AV Aquilo organiseert voor donderdag 21 juni, in samenwerking met voetbalvereniging ASVB, de Blijhamloop. Het betreft de 34e editie.

De loop bestaat uit een wedstrijd over 10 kilometer ( drie ronden van circa 3,3 kilometer) over een afwisselend (geheel verhard) parcours. Nieuw dit jaar is dat iedereen die de 10 kilometer loopt meedoet om de prijzen. Er is dus geen onderscheid tussen de wedstrijdlopers en recreanten.

Het is ook mogelijk om 1 of 2 ronden af te leggen als recreatieve trimloop.

De start en finish is op de Raadhuisstraat, nabij de accommodatie van ASVB. Het startschot klinkt voor zowel de wedstrijd- als de trimlopen om 19.30 uur.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 18.00 uur in de kantine van ASVB. Hier is ook kleed- en douchegelegenheid aanwezig. Deelname kost voor leden van de Atletiekunie 5 euro; niet-leden betalen 6 euro. Voor de jeugd tot en met 15 jaar is dat 4 euro. Hiervoor kan alleen worden meegedaan aan de trimlopen.

Sponsorloop
Tevens wordt voorafgaand aan de start, vanaf 18.30 uur een sponsorloop gehouden voor en door de jeugd van diverse sportverenigingen uit Blijham.

Meer informatie
Voor meer informatie: www.avaquilo.nl