Tweede ROG-ladies-RUN

Winschoten - De tweede editie van de ROG-ladies-RUN is op woensdag 20 juni. Deelneemsters kunnen maximaal 60 minuten hardlopen op het parcours in het Maintebos in Winschoten waar een rondje van 1500 meter is uitgezet.

Het is een afwisselend parcours met rondjes over verharde, onverharde paden met lichte klimmetjes. Deelneemsters kunnen zelf het aantal rondjes en dus de te lopen afstand bepalen. Elke ronde is er een uitgebreide verzorging en na afloop is er een herinnering. Kortom, de deelneemsters worden in de watten gelegd. Voorafgaand aan de loop is er een korte warming up door een trainster van sportcentrum Ron Haans.

De start en finish bevindt zich tegenover 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans in Winschoten. Hier is parkeerruimte en er zijn kleed- en doucheruimten aanwezig.

De start is om 19.30 uur. Deelname is alleen mogelijk bij voorinschrijving via rogladiesrun.nl. Het maximaal aantal deelneemsters is 100. De kosten bedrage 10 euro. Dit is inclusief, herinnering, verzorging en een kop koffie. Het ophalen van de startnummers kan vanaf 18.30 uur bij 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans Ron Haans.