Vierde editie StreetFit bij WVV in Winschoten

Winschoten - De vierde editie van StreetFit vindt vrijdag 22 juni plaats bij WVV in Winschoten. Het betreft een regionaal voetbalevent voor bedrijven, sportverenigingen en kwetsbare inwoners. Naast voetbal is er onder meer zomerse muziek en een gezond buffet na afloop.

StreetFit, een noordelijke voetbalinitiatief, richt zich op het samenbrengen van bedrijven, verenigingsteams en inwoners met onvoldoende financiële middelen om bij een voetbalclub aan te sluiten. Bedrijven en verenigingsteams zijn  welkom deel te nemen aan het toernooi.

Naast vijf voetbalevenementen, wordt een deel van de toernooiopbrengsten ingezet om lidmaatschappen te bekostigen voor inwoners die een voorzetje kunnen gebruiken. Meer informatie op www.streetfitsoccer.nl

Samen naar sportparticipatie
StreetFit is een samenwerking tussen Stichting van de Straat en organisator STOOT. Laatstgenoemde organiseert gezonde leefstijlprogramma’s voor kwetsbare inwoners. STOOT biedt begeleiding richting het verenigingsleven en daarmee een sportieve stimulans naar maatschappelijke participatie (www.stoot.nu)

StreetFit Winschoten
Het vierde toernooi vindt plaats in Winschoten bij WVV van 15.00 tot 18.00 uur. In maart, april en mei hebben SC Stadspark Groningen, SPW Stadskanaal en Asser Boys in Assen een editie mogen hosten.

De deelnemende teams krijgen een professionele fotoshoot en een gezond buffet na afloop. Ook vallen er bij de Shootout prijzen te verdienen; waaronder vrijkaarten voor de bioscoop Kinepolis. Fysiopraktijk Health Center Groningen verzorgt blessurepreventie.

Op 13 juli is de finale op de Grote Markt in Groningen.

Meedoen
Meedoen aan dit voetbaltoernooi kan tot 15 juni via info@stoot.nu of 06-86611931. Voor meer info en overige speelrondes zie www.streetfitsoccer.nl