Vrijwilligersbeurs voor netwerken en kennismaken

Winschoten - De sporthal in Winschoten vormt zaterdag 23 juni het decor voor een gezamenlijke vrijwilligersbeurs van Landkreis Leer en de gemeente Oldambt. Duitse en Nederlandse vrijwilligersorganisaties leren elkaar kennen en kunnen zich presenteren.

Bezoekers kunnen zich laten informeren over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. In het kader van het project ‘Vrijwillig over de grens’ stelt INTERREG subsidie beschikbaar.

Iedere organisatie die werkt met vrijwilligers is welkom op de vrijwilligersbeurs. Tijdens de beurs is volop ruimte om te netwerken, ideeën uit te wisselen met andere organisaties en mogelijke vrijwilligers enthousiast te maken.

Waar en wanneer?
De beurs vindt plaats op zaterdag 23 juni van 11.00 tot 16.00 uur in en rondom de sporthal aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten. De deelname voor de standhouders en de toegang voor geïnteresseerden zijn gratis. 

Aanmelden
De organisatie heeft verschillende verenigingen in de gemeente en Landkreis Leer benaderd om deel te nemen aan de beurs. Verenigingen of vrijwilligersorganisaties die niet benaderd zijn en wel mee willen doen, kunnen contact opnemen met Ina Marleen Vermue, via 06-51892027 of i.vermue@sociaalwerkoldambt.nl en/of met Piet Bos van Sociaal Werk Oldambt via 0597-421833 of p.bos@sociaalwerkoldambt.nl. Aanmelden kan tot 18 juni