Festival Bewust Oost-Groningen bij camping Wel Wait

Nieuwe Pekela - De instelling Bewust Oost Groningen (BOG) hield zondag, onder de slogan 'Dou moar normoal' een festival op camping Wel Wait in Nieuwe Pekela.

BOG is een platform voor mensen die werken vanuit en op weg zijn naar spirituele bewustwording. Het is een regionaal startpunt voor inspiratie integriteit, ontwikkeling en professionalisering, samenwerking, gezamenlijke promotie en een betere vindbaarheid.

Met name bedrijven en instanties op (para)medisch en kunstzinnig gebied zijn aangesloten, als ook bedrijven die zich richten op duurzaamheid.

Op het kampeerterrein waren allerlei kraampjes en stands in gericht met zaken als kleding, biologische voeding en -planten, informatie over duurzaamheid, dierproefvrije make-up, streekproducten, boeken en info over bijvoorbeeld astrologie. Verder was er muziek en zang en was een harpiste te beluisteren.

Workshops

Ook waren er workshops, voetmassage en er was een speciaal knutsel-, vertel- en voorleesprogramma voor kinderen. Biodanza en yoga completeerden het festival. De publieke belangstelling was vrij behoorlijk.