Eigen cd opnemen in Wildervank

Wildervank - AE Audio Productions uit Muntendam houdt van 4 tot en met 16 juni open opnameweken in de Grote kerk van Wildervank.

Producer Arnoud van der Laan wil hiermee solisten, koren en ensembles de kans bieden om voor een vriendelijke prijs hoogwaardige opnames te maken. Hij prijst de akoestiek van de kerk. “Het is een hele fijne ruimte om in te werken.”

“Als je gewoon een leuke opname wilt maken voor jezelf, familie en vrienden ben je uiteraard ook van harte welkom”, merkt Arnoud op. "Iedereen kan meedoen. Zo deed er al eerder een meisje mee, die een piano-cd maakte voor de verjaardag van haar opa."

Minimum boeking

Er kunnen dagelijks opnamesessies worden gereserveerd tussen 9.00 en 22.00 uur. De minimum boeking is een uur. Er kunnen ook video-opnames worden gemaakt Veel deelnemers plaatsen het als demo op hun website of YouTube en via social media worden de filmpjes veel bekeken en doorgestuurd.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden. Meer informatie over de opnameweken staat op de website http://www.ae-audio.nl/opnameweken.html