OZG houdt lezingen over borstreconstructie

Scheemda - Het Ommelander Ziekenhuis Groningen houdt donderdagavond 14 juni, in samenwerking met het UMCG, een lezing over borstreconstructie in Zuidbroek. Op 11 oktober is er eenzelfde lezing in het ziekenhuis in Scheemda.

De bijeenkomst is in hotel Van der Valk in Zuidbroek begint om 19.00 uur (zaal open om 18.30 uur) en eindigt om 21.00 uur. (Ex)borstkankerpatiënten, hun naasten en andere belangstellenden zijn welkom. De toegang is gratis.

Tijdens deze avond informeren de plastisch chirurgen van het Ommelander Ziekenhuis over de behandelmogelijkheden met betrekking tot reconstructie, volumebehoud en volumeherstel na een borstoperatie. Maar ook als aanvulling op de behandeling van borstkanker, in samenwerking met de oncologisch chirurgen. Er is tevens een ervaringsdeskundige aanwezig die een persoonlijk verhaal vertelt over haar borstreconstructie.

Er is voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Voorts is er gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken.

Aanmelden
Aanmelden kan via 088-066 1000 of via aanmelden@ozg.nl. Kijk voor meer informatie op www.ommelanderziekenhuis.nl

Lezing in oktober 
Het Ommelander Ziekenhuis organiseert voor donderdagavond 11 oktober ook een bijeenkomst over borstreconstructie in het restaurant van het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. Ook voor deze bijeenkomst kan men zich alvast aanmelden.