Julia’s lingerie in Winschoten maakt vrouwen gelukkig

Winschoten - ‘Vrouwen gelukkig maken’, dat is kort gezegd de missie van Julia’s lingerie, de nieuwe naam van de winkel in de Langestraat in Winschoten, die voorheen deel was van een landelijke keten. In korte tijd is de winkel klaargemaakt voor een nieuwe start.

Vanwaar de omschakeling naar Julia’s lingerie?
“Het franchise-concept begon steeds meer te wringen”, vertelt Cuck Wortelboer, eigenaar van de winkel. “Winschoten heeft een belangrijke regiofunctie, ongeveer de helft van de klanten komt uit de omgeving. Dat betekent voor ons dat we een mooie collectie willen hebben voor vrouwen van alle leeftijden. De formule ging steeds meer focussen op een bepaalde doelgroep en dat werd voor ons te beperkt. Daarom hebben we besloten om verder te gaan als Julia’s lingerie."

Wat kunnen klanten verwachten van Julia’s lingerie?
“We hebben een ruime basiscollectie lingerie, bh’s en slips die wekelijks worden aangevuld. En mocht een bepaalde maat of kleur niet op voorraad zijn, dan bestellen we voor de klant. Snel en gemakkelijk, zonder verplichtingen. Omdat we eigen baas zijn, kunnen we ook aan hele specifieke wensen voldoen”, vertelt Wortelboer. “Daarnaast is er een wisselende fashion-collectie, bh’s in modekleuren, limited editions en trendy artikelen, zodat er altijd wat nieuws te vinden is. Je ziet nu bijvoorbeeld de bralette, een zachte bh zonder beugel die bijna als een topje wordt gedragen. Erg populair bij vooral jonge meiden.”

Wat maakt Julia’s lingerie zo bijzonder?
Wortelboer reageert enthousiast: “We zijn een lingeriespeciaalzaak maar behalve lingerie hebben we ook nachtmode, corrigerend ondergoed en het hele jaar door ook badmode. Dus als je in het najaar op vakantie gaat, kun je bij Julia’s zeker een nieuwe bikini of badpak vinden. En wat absoluut ons sterke punt is, is de ruime keuze voor de grotere maten. Een bh met een goede pasvorm geeft gewoon een mooier silhouet, kleedt mooi af en geeft meer zelfvertrouwen. Het team van Julia’s is enthousiast en zeer deskundig en kan elke vrouw het perfecte advies geven. Iedere klant kan bij ons
rekenen op persoonlijke aandacht. En als de klant niet naar de winkel kan komen, dan kunnen we ook bij haar thuis komen, dat is de service die we bieden."

Wat gaan de klanten merken van deze verandering?
“We hebben afscheid genomen van één merk. Maar er zijn veel andere merken bijgekomen zoals Lisca, LingaDore, After Eden, Lascana en Sassa. Bekende lingeriemerken als Prima Donna, Marie Jo, Chantelle, Felina, Sapph, Mey, Triumph en Anita blijven gewoon, en met een grotere collectie. Wat ook blijft is de beenmode van Oroblu.. Binnen de formule was het beeld soms wat behoudend, met Julia’s willen we vrouwen meer verrassen én gelukkig maken!”

Donderdag 31 mei is er een Vriendinnendag bij Julia’s lingerie. Bij uitstek de kans om kennis te maken met de vernieuwde collectie. Er zijn tal van leuke acties aan gekoppeld én een extra koopavond.