Sportweek in Nieuwe Pekela van start

Nieuwe Pekela - NIEUWE PEKELA – De traditionele Sportweek Nieuwe Pekela is weer begonnen. Gestart wordt met vissen, nabij de Poortmanswijk. Het evenement werd georganiseerd door buurtvereniging Rondom ’t Veloat, de OBP en hsv De Beurs.

Dinsdag wordt op het Boekhoventerrein gevoetbald. De E-junioren van alle Pekelder clubs komen in het veld en spelen een halve competitie. Woensdag kunnen liefhebbers deelnemen aan een fietstocht. Vanaf 18.00 uur kan er worden gestart bij de kantine van Rondom ’t Veloat.

Donderdagavond is er coursing in het Boekhovenpark. De honden beginnen om half zes in het Boekhovenpark en de organisator is de Pekelder Windenhonden Renclub. Vrijdagavond gaan de senioren voetballen, eveneens op het Boekhovenpark. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur. Dinsdag 5 juni is er vanaf half zeven parapluhangen op de parkeerplaats van winkelcentrum Poiesz.

Op woensdag 6 juni wordt de scholenestafette weer georganiseerd. De start is om kwart voor zeven bij de kantine van PJC. Op donderdag 7 juni kan de schooljeugd weer wandelen. Vrijdag 8 juni zaterdag de 9 e en zondag 10 juni wordt het Heeresveld springconcours gehouden. Op zaterdag wordt tevens de Schutsemarkt gehouden.