Grote autoshow bij ACSL van Staalduinen in Stadskanaal

Stadskanaal - ACSL van Staalduinen Louwes houdt van 31 mei tot en met 3 juni een grote autoshow aan de Veenstraat 3 en Koperslager 1 met een regionaal karakter. Mensen kunnen niet alleen alle occasions bekijken van ACSL van Staalduinen Louwes, maar ook kunnen ze genieten van leuke activiteiten.

ACSL van Staalduinen Louwes deed eerder mee aan occasionshows, maar besloot dat het nu tijd werd voor een eigen show, vertelt Gerrit van Staalduinen. “Het is de eerste keer dat we een eigen grote autoshow houden. Wij hebben zo’n mooi, groot plein – ideaal voor een autoshow. Tijdens het evenement zijn alle occasions van onze vier vestigingen te zien. Op deze manier willen we meer en ook andere mensen bereiken, vooral binnen de regio.”

Eettent

Wie de autoshow bij ACSL van Staalduinen Stadskanaal bezoekt, kan niet alleen auto’s bekijken. Op de zaterdag en zondag zal er een eettent bij het autobedrijf staan waar bezoekers terecht kunnen en kinderen kunnen spelen op een springkussen. Zo wordt de autoshow een uitje voor het hele gezin! Ook zijn er diverse acties. Kopers ontvangen bijvoorbeeld bij aankoop van een occasion een bon van de Intratuin. De autoshow is op donderdag en vrijdag te bezoeken van 9.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Familiebedrijf

ACSL van Staalduinen Louwes is een echt familiebedrijf; een dealerbedrijf in de breedste zin van het woord. Er wordt aan autoverhuur (Autohopper) gedaan, ze zijn Vakgarage voor onderhoud aan alle merken, er is een ruime keuze aan occasions en het bedrijf is dealer van de merken Kia, Nissan, Honda en sinds kort Peugeot en Citroën specialist (PCA dealer) Kijk voor meer informatie over het autobedrijf op de website www.acsl.nl.