Nederpop All Stars met hits uit de jaren tachtig in De Klinker

Winschoten - Nederpop All Stars, met onder meer Erik Mesie en Henk Temming, brengt vrijdag 25 mei in De Klinker in Winschoten een show vol Nederlandse hits uit de jaren tachtig.

Ihet begin van de jaren tachtig draaide alles om de eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en ‘de bom’. Het waren ook de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel warenn – met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes – populairder dan ooit.

Die tijden herleven in het theater met een voorstelling van de Nederpop All Stars, een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Sander van Herk, Stefan de Kogel, Luc de Bruin, Robert Kramers en Marco Hoogland – goed voor vele hits met Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw – nemen de bezoeker mee op een muzikale road trip langs legendarische Nederpopklassiekers en de mooie verhalen onderweg.

Aangevuld met Erik Mesie en Henk Temming staan ze garant voor een avond onvervalste, Nederlandstalige popmuziek, waarbij ook recente poppareltjes volop aan bod komen.

Erik Mesie tekende met zijn band Toontje Lager voor hits als ‘Stiekem gedanst’, ‘Zoveel te doen’ en ‘Ben jij ook zo bang’. Henk Temming, oprichter, zanger en toetsenist van Het Goede Doel, veroverde de hitlijsten met klassiekers als ‘België’, ‘Vriendschap’ en ‘Alles Geprobeerd’.

Dit feest der herkenning op vrijdag 25 mei in De Klinker begint om 20.15 uur. Kaarten via www.indeklinker.nl