Myrna Klaassens opent MEK Paardensport in oude politiebureau Winschoten

Winschoten - Myrna Klaassens opent zaterdag 12 mei om 14.00 uur MEK Paardensport in het oude politiebureau aan de Mauritsstraat 1A in Winschoten.

De opening, met een hapje en drankje, wordt verricht met Stal Larmoyeur. Bezoekers maken die dag kans op een paardenset van Catago.

Vanaf 13.45 uur is er muziek van singer-songwriter Kira Dekker.

Myrna (24) timmert al een tijdje aan de weg met de door haar ontworpen caps. De Winschotense wilde meer variatie in de caps en ging daarom zelf aan de slag. Ze versierde ze met steentjes, glitters, verf en hydrodipping (een procedee waarmee allerlei patronen en afbeeldingen op de cap kunnen worden aangebracht).

Behalve paardrijcaps breidde Myrna haar collectie uit met peeskappen, die in dezelfde print kunnen worden geleverd als de caps.

Myrna groeide op met paarden. Als 3-jarig meisje zat ze al bij haar tante voorop het paard en op haar twaalfde had ze haar eigen pony. “Een meisjesdroom kwam uit.” Later kreeg ze een eigen wedstrijdpaard. De onderneemster volgde eerder een opleiding tot dierenartsassistente en combineert nu haar paardenliefde met haar werk. “Mijn ouders hadden een dansschool, dus het ondernemen zit in onze genen.”

Meer informatie op https://mekpaardensport.nl/