Korting op internationale busreis van Amsterdam naar Hamburg

Winschoten - Er geldt in mei een korting van 25 procent op een kaartje voor de internationale buslijn van Arriva Touring van Amsterdam naar Hamburg. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.icbusboeken.nl.

De internationale buslijn is een verlengstuk van de ICE-treinen, de hogesnelheidstreinen van DB. Reizigers kunnen kiezen uit twee routes: van Amsterdam via Groningen, Leer, Oldenburg en Bremen naar Hamburg, of van Amsterdam via Utrecht en Hannover naar Hamburg.

 

De buslijn van Amsterdam via Groningen, Leer, Oldenburg en Bremen naar Hamburg vertrekt dagelijks om 10.30 uur en arriveert om 17.10 uur in Hamburg. De volgende dag vertrekt de bus om 10.50 uur weer van Hamburg naar Amsterdam via Groningen. De buslijn van Amsterdam via Utrecht en Hannover naar Hamburg vertrekt dagelijks om 23.55 uur en arriveert om 7.05 uur in Hamburg. Deze bus rijdt 's avonds om 22.30 uur weer via Utrecht terug naar Amsterdam.

De internationale buslijn is een verlengstuk van de ICE-treinen, de hogesnelheidstreinen van Deutsche Bahn. Door de hogesnelheidstreinen te koppelen aan een goede busverbinding, wordt het netwerk van de treinen vergroot en zijn reizigers sneller en simpeler op de plaats van bestemming.

De bussen zijn net als de hogesnelheidstreinen van alle gemakken zoals wifi en catering, voorzien en bieden 53 zitplaatsen. Op die manier krijgen reizigers echt het gevoel van een ICE-trein, terwijl ze in de bus zitten. 

Voor meer informatie, zoals vertrektijden, tarieven en het reserveren van een zitplaats kunnen reizigers terecht op de nieuwe website: www.icbusboeken.nl. Het is daarnaast ook mogelijk een plaatsbewijs te kopen bij de chauffeur, de Arriva Store in Groningen en via verkooppunten van DB.