Thema-avond overlast en onderhoud voor huurders Acantus in Pekela

Huurdersorganisaties Huurderskoepel Acantus (HKA) en Bewoners Organisatie Pekela (BOP) organiseren voor woensdag 16 mei een thema-avond over overlast en onderhoud.

Door de jaren heen merken de huurdersorganisaties dat er steeds meer vragen en klachten binnenkomen over overlast- en onderhoudszaken van de huurders van Acantus. Door middel van deze thema-avond willen de huurdersorganisaties Acantus en de Woonbond uitleg laten geven over hoe het beleid hierover geregeld is en wat huurders hieraan kunnen doen. De huurdersorganisaties gaan hiervoor ook een bijzondere samenwerking aan met de stichting Podiumkunsten Aan Zee,die de thema‚Äôs op geheel creatieve wijze zullen inleiden.


Daarnaast willen de huurdersorganisaties met deze avond ook proberen om de huurdersvertegenwoordiging in Pekela nieuw leven in te blazen. Hiervoor worden nog huurders gezocht die de Bewoners Organisatie Pekela willen komen versterken. Zeker in deze tijden is het belangrijk dat de BOP ook richting de gemeente en Acantus sterker een vuist kan maken voor de huurdersbelangen in Pekela.


De avond begint om 19:30 uur en wordt gehouden worden in mfc De Binding aan de Sportlaan 4 in Oude Pekela. Aanmelding is niet verplicht, maar wel gewenst in verband met onder meer de catering. Huurders van Acantus kunnen zich opgeven via jpbrugman@kpnmail.nl.