Nieuwe beheerder sporthal De Spil in Nieuwe Pekela

Nieuwe Pekela - Sporthal De Spil in Nieuwe Pekela heeft een nieuwe beheerder. Per 1 januari van het komende jaar zwaait Andrea Groenhof-Weits (44) er de scepter. Ze volgt Gert Oosterhuis uit Winschoten op.

Andrea Groenhof, woonachtig aan de plaatselijke Verlaatjeswijk met echtgenoot en drie kinderen, gaat het sportgedeelte leiden en het horecadeel pachten. De overeenkomst is kort geleden gesloten.

Ervaring

De nieuwe beheerder, die beschikt over alle benodigde papieren, heeft ervaring in het werken in en bij grote accommodaties. Tot voor kort lagen haar werkzaamheden in ontmoetingscentrum De Kiepe waar ze ongeveer dezelfde job had.

De komende tijd heeft Groenhof-Weits echter de dagelijkse zeggenschap over een groot centrum. Naast het toekomstige werk in de sportzaal en in de kleedkamers heeft ze flinke plannen voor de inpandige horeca. Ze wil er allerlei activiteiten ontplooien. Darten en kaarten, maar bijvoorbeeld ook buffetten, kinderfeestjes,
muziek, verjaarsfeestjes en familiedagen. Verder wil Andrea Groenhof sportieve
evenementen luister bijzetten. Organisatoren van volleybal-, judo- en voetbaltoernooien kunnen op haar creativiteit rekenen.

Echtgenoot Gerrie gaat haar in de avonduren assisteren. “Ik heb echt zin in mijn nieuwe baan”, vertelt ze.

Het horecadeel in De Spil heeft kort geleden een flinke opknapbeurt gehad. De ruimte is behoorlijk uitgebreid en opnieuw geschilderd. Ook komt er binnenkort nieuw meubilair.