Feestelijke onthulling naamswijziging Bellingwolde

Bellingwolde - Dollard College vestiging Bellingwedde verandert per 1 januari 2019 van naam. De vestiging heet vanaf dat moment Bellingwolde. Aanleiding van de naamswijziging is de gemeentelijke herindeling waardoor de naam Bellingwedde is verdwenen.

Op donderdag 13 december heeft het Dollard College vestiging Bellingwolde de naamswijziging feestelijk gevierd. De middag begon met een korte speech over de geschiedenis van de naam Bellingwedde. Daarnaast werd er ook een speech gehouden vanuit de gemeente door beleidsadviseur Educatie Arthur de Jong, en regiodirecteur Lourens Veenstra van het Dollard College over de onderwijsvorm Kunskapsskolan van de vestiging.

De nieuwe naam werd uitgerold op twee grote banners. De leerlingen hebben vervolgens luidkeels ‘Bellingwolde!’ als nieuwe naam begroet. Na afloop kreeg iedereen een lekker stukje taart.

Trots

Lourens Veenstra: ‘’Wij zijn trots op Bellingwolde! Leerlingen krijgen hier het onderwijs dat ze verdienen, op maat, met dagelijkse coaching en heel veel toewijding.’’