Kerstzangdienst in de Wedderwegkerk

Oude Pekela - De Wedderwegkerk in Oude Pekela vormt maandag 24 december het decor voor een kerstavond-zangdienst . Aan de dienst werken mee het christelijk gemend koor Sursum Corda en het Christelijk Mannenensemble Pekela, onder leiding van Kiny Eiten.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Berend de Jonge op orgel en Sebastiaan Munneke op trompet. Voorganger is dominee Simone van de Vrie. Het thema van de dienst is: Kerst het feest van Hoop.De dienst begint om 19.30 uur, maar vanaf 19.20 uur kan al worden geluisterd naar koorzang en meegedaan aan de samenzang van kerstliederen.

Kledingbank Maxima

Bij de uitgang is een collecte. De opbrengst daarvan is volledig bestemd voor Kledingbank Maxima, een modezaak voor minima in de gemeentes Veendam, Pekela en de voormalige gemeente Menterwolde. Het geld dat wordt opgebracht bij de collecte wordt gebruikt voor het kopen van nieuwe kinderschoenen.

Na afloop van de dienst kan er nog nagepraat worden en is er buiten voor de kerk voor iedereen Glühwein, chocolademelk en koekje.