Hoezo 'stille' nacht in Vriescheloo?

Vriescheloo - De Baptistengemeente Vriescheloo en De Wegwijzer organiseren voor maandagavond 24 december vanaf 19.30 uur, in samenwerking met gospelkoor Exaltation, een kerstnachtdienst met sketches, kerstliederen, ezels, schapen en het kerstverhaal. Dit alles in de schuur van De Lindehoeve in Vriescheloo.

De Lindehoeve staat aan de Dorpsstraat 108, waarvan de schuur in de aanloop naar kerst gebruikt wordt als plek voor een kerstmarkt. De schuur is aangekleed met kerstgroen, vuurkorven staan buiten te knetteren, binnen liggen er strobalen, zijn er ezels en schapen.

Kerstliederen

Te midden van deze sfeer wordt middels kerstliederen, sketches en een korte overdenking het verhaal van kerst vertelt voor jong en oud. De kerstliederen worden ten gehore gebracht door gospelkoor Exaltation met ondersteuning van een band; de sketches neemt de toneelgroep van de Baptistengemeente voor haar rekening en de korte overdenking wordt gehouden door Hilbrand Hofman.

De schuur is open vanaf 19.00 uur en de toegang is gratis. Na afloop is er tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van warme chocolademelk.