Noorderpoort benoemt twee nieuwe leden raad van toezicht

GRONINGEN - De raad van toezicht van Noorderpoort heeft vorige week twee nieuwe leden benoemd: Edmund Tenfelde en Nina Huck.

Edmund Tenfelde neemt per 1 januari 2018 zitting in de raad van toezicht. Dit vanwege het einde van de tweede termijn van Cor Zijderveld, voorzitter van Samenwerkende Bedrijven Eems Delta. Nina Huck start zeven maanden later. Haar benoeming is ter vervanging van drie leden van de raad van toezicht waarvan eind 2018 de tweede termijn eindigt. Overigens zal zij al vanaf januari 2018 als waarnemer bij de vergaderingen van de raad van toezicht aanwezig zijn.

Edmund Tenfelde

Edmun Tenfelde is CEO van Bollegraaf Recycling Solutions BV Appingedam. Hij heeft een gefundeerde binding met de regio en beschikt daarnaast over ruime internationale ervaring in het bedrijfsleven.

Nina Huck

Nina Huck was tot 2016 werkzaam als general manager bij Quartz & Special Glass Philips Lighting Factory Winschoten. Een deel van haar verantwoordelijkheid lag daarbij bij een departement in het Poolse Pila. Inmiddels is zij alweer ruim een jaar werkzaam als Managing Director bij QSIL Nederland.