Inschrijving Provinciale Vrijwilligersprijs 2017 geopend

GRONINGEN - De provincie Groningen waardeert het vrijwilligerswerk ook dit jaar - voor de 17de keer - met vier Provinciale Vrijwilligersprijzen van elk 3000 euro. Vrijwilligersorganisatie kunnen tot zondag 1 oktober worden aangemeld. Dat kan via www.provinciegroningen.nl/vrijwilligersprijs.

De Provinciale Vrijwilligersprijs is bedoeld voor organisaties die op een buitengewone, aansprekende en succesvolle manier met vrijwilligers werken. Daarmee wil de provincie het vrijwilligerswerk ondersteunen en laten zien dat iedereen die vrijwilligerswerk doet, een belangrijke bijdrage levert aan onze samenleving. De prijzen zijn te winnen in de categorieën 'zorg', 'leefbaarheid', 'jeugd' en 'sport'.

Inschrijven tot 1 oktober

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs sluit zondag 1 oktober. Vervolgens selecteert een jury zes genomineerden die op de website van de provincie Groningen worden gepresenteerd. Van 20 tot 30 oktober kan het publiek zijn stem uitbrengen. Op 11 december worden de prijzen uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het provinciehuis.