Round Table 41 schenkt cheque aan De Dichte Knip

Winschoten - Lennart van der Zwan, Armando Mamutovski en Thijs Helmers overhandigden vanmiddag, donderdag, namens Round Table 41 een cheque van 750 euro aan Ina Stelling van Stichting De Dichte Knip.

Het geld is bijeen gebracht tijdens de Halloween Griezel & Horror Night in de eenmalige drive-in bioscoop in Winschoten.

De kerstpakketten, die met het geld van Round Table 41 zijn samengesteld, gaan naar circa zestig alleenstaanden in de gemeente Oldambt.

De dozen en tassen voor de leden van De Dichte Knip staan al ingepakt. "Een heel karwei", zegt Tannie Lingbeek, die Stelling hielp bij de werkzaamheden. 

De woonkamer en de gang staan helemaal vol met spullen. Ook op het meubilair staan tassen. "Ik kan nog net op de bank zitten", lacht Stelling. 

Na het bezoek van de leden van Round Table 41 konden de kerstpakketten door de leden van De Dichte Knip bij Stelling worden opgehaald. "Veel blije gezichten. Sommige mensen zijn tot tranen geroerd als ze hun pakket in ontvangst nemen. En daar doe je het allemaal voor. Mensen een leuke kerst bezorgen."

"Er zijn er bij die tot het einde van de maand moeten rondkomen van dertig euro", vult Lingbeek aan. "Dit extraatje is dus voor diegenen niet alleen leuk, maar bittere noodzaak."

Meer op: https://hetstreekblad.nl/2018/12/13/round-table-41-schenkt-750-euro-aan-stichting-de-dichte-knip

Foto's Arjan Brondijk