Roze 50plus Oldambt viert eerste verjaardag

WINSCHOTEN - Roze 50plus Oldambt bestaat één jaar. De ontmoetingsdagen van deze organisatie zijn vanaf de eerste dag goed bezocht, waaruit blijkt dat de organisatie voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders (LHBT’ers) aan een behoefte voldoet.

Een jaar geleden werd de eerste “Aal goud?!”ontmoetingsmiddag voor LHBT 50-plussers geopend in aanwezigheid van meer dan veertig belangstellenden en burgemeester Pieter Smit. Sindsdien vonden LHBT’ers uit Winschoten en wijde omgeving op elke laatste donderdagmiddag van de maand de weg naar De Boschpoort in Winschoten.

Naast het organiseren van ontmoetingsmiddagen en andere activiteiten waarbij LHBT’ers gezamenlijk iets kunnen ondernemen, heeft Roze 50plus Oldambt aandacht voor gemeentelijk LHBT-beleid, bewustwording en het bevorderen van acceptatie.

In april en mei zullen de ontmoetingsmiddagen in verband met de feestdagen niet plaatsvinden op de laatste donderdagmiddag van de maand maar op dinsdagmiddag 25 april en op woensdagmiddag 31 mei van 14.00 uur tot 16.00 uur in De Boschpoort.

Meer informatie over Roze 50plus Oldamt: www.roze50plusoldambt.nl.