Win vrijkaarten voor internationaal accordeonfestival in Theater Geert Teis in Stadskanaal

Emmen - Op zondag 12 maart wordt in Theater Geert Teis in Stadskanaal voor de vijfde keer een internationaal accordeonfestival gehouden.

Het muziekfestijn wordt wederom georganiseerd door het echtpaar Jac en Jeanne Puts uit Stadskanaal. De echtelieden hebben voor het eerste lustrum een werkelijk prachtig programma samengesteld. Zo kan het publiek genieten van Cory Pesaturo uit Boston die voor de eerste keer optreedt in Nederland. Het affiche vermeldt verder optredens van Radu Laxgang uit Moldavië en de Nederlander Jean Louis van Dam. Daarnaast wordt muzikale medewerking verleend door zangeres Mary Veldkamp, accordeonist Pieter Bosma en gitarist Anies Latumaelissa. Het festival is van 13.00 tot 17.15 uur. Een toegangskaartje kost 14 euro in de voorverkoop, aan de kassa moet 15 euro worden betaald.

Win vrijkaarten

Lezers van de leukste krant in de regio maken kans om een setje van twee vrijkaarten te winnen. Jac en Jeanne Puts hebben vijf setjes beschikbaar gesteld. De kaarten worden verloot. Stuur voor zondag 22 januari een mail naar kanaalstreek@ndcmediagroep.nl Vermeld naam, adres en woonplaats. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Heeft u geen kaarten gewonnen? Tickets zijn telefonisch te reserveren: 0599-333291. Mailen kan ook: info@accordeonfestival.nl.