Boer Geert bij open dag Maaltijdservice Oosterlengte

OUDE PEKELA - Maaltijdservice Oosterlengte is al vijfentwintig jaar een betrouwbare leverancier van maaltijden aan huis in Groningen en Drenthe. Sinds 2011 worden de circa 2000 maaltijden per dag vers gekookt in de nieuwe ultramoderne keuken. Dat alles onder het motto: Lekker én gezond.

Geboren uit het principe ‘tafeltje dekje’ vanuit Welzijn in de jaren negentig, is de Maaltijdservice in 1991 ontstaan met een eigen keuken en distributiepunt in verpleeghuis Old Wolde in Winschoten. De keuken groeide al snel uit zijn jasje door het stijgende aantal klanten. Naast de Maaltijdservice is toen ook een cateringservice opgezet die meer ruimte nodig had voor expansie.

Vijf jaar geleden is de nieuwe keuken geopend. Dit jaar dus een dubbel jubileum dat gevierd wordt met een gezellige hobby & informatiemarkt op zaterdag 27 augustus van 11.00 – 16.00 uur aan de Industrieweg-West 5 in Oude Pekela.

Voor belangstellenden bestaat de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in de nieuwe keuken en op het markterrein is ruimte gemaakt voor een springkussen voor kinderen, een rad van fortuin, een cateringplein en onder de diverse standhouders is ook boer Geert uit de Mussel, bekend van TV. Iedereen is van harte welkom.