Keverclub komt voor 29ste keer samen

VLAGTWEDDE - Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus organiseren Keverclub Nederland en de Algemene Buggyclub gezamenlijk weer hun jaarlijks evenement aan de Schoolstraat 120, in Vlagtwedde. Het terrein is vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Er is ruim voldoende parkeerplaats en diegene die met een VW kever komt mogen deze op het midden terrein neerzetten.

Zoals altijd is de toegang gratis en is iedereen van harte welkom. Er is kindervermaak, er worden films gedraaid er is een springkussen. Voor de ouders zijn er diverse kraampjes met hebbedingetjes en niet alleen gerelateerd aan Volkswagen. Het belangrijkste is natuurlijk de auto’s (VW) die de eigenaren trots aan het publiek en aan elkaar tonen.

Diverse kevers in alle kleuren en bouwjaren, gepimpt en zoveel mogelijk origineel. Als je wilt mag je een rondje meerijden in een buggy. Ook kan er een ritje gemaakt worden in Grunnie ( de mafste kever van Nederland)over een parcours, diegene die dit het snelst aflegt krijgt een prijs. Deelname is wel voor eigen risico.