Derde editie Middeleeuws Winschoten Fantasy Festival

WINSCHOTEN - Beleef de middeleeuwen in levende lijve en treed binnen in een wereld die je grootste fantasieën te boven gaan. Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival is een groots, drie-daags evenement in het Stadspark van Winschoten dat wordt gehouden in het laatste weekend van augustus (26, 27 en 28 augustus).

Vele kampementen, schitterende veld- en podiumoptredens, zoals The Dolmen uit Engeland, en fantastische attracties. Van ridder tot jonkvrouw, van tijdreizigers tot woudelfen. Voor dit spektakel komen honderden acteurs, re-enactors, artiesten, muziekbands, kampementen, entertainers, etc. vanuit heel Europa naar Winschoten om jong en oud te vermaken. Het evenement is onlangs verkozen in de top 5 beste festivals van Nederland in deze scene en is uitgegroeid tot een internationaal en spectaculair evenement voor het hele gezin.

Verschillende Steampunk groepen uit landen als Nederland, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië en België komen hier speciaal voor naar Winschoten en tellen meer dan 100 personen. Machines, uitvindingen, stoommachines, vreemde voertuigen en in stijl geklede steampunks zullen zeker niet ontbreken. Kom je verwonderen en sta versteld van de shows zoals de Pyro Mechanics met hun tijdmachine op vuur en stoom, de Creature Cabinet of Curiosities, de Delandrov Laboratory, De tijdreizigers van SteamNation, Wupperdampf Laboratorium, de Aether Amt, De Steampunk Expeditions Gesellschaft, De Dampfzirkus Familie, en nog veel meer.