De Klinker zoekt talent

Winschoten - Tijdens dit theaterseizoen gaat De Klinker in Winschoten in samenwerking met Theaterlab een eigen voorstelling produceren. Personen tussen de 13 en 20 jaar oud, die mee willen spelen in deze theaterproductie, kunnen zich melden bij Kunstencentrum De Klinker.

‘Theaterlab’ staat zaterdag 22 juni in de Rabozaal van De Klinker. Deze productie wordt geproduceerd door Theaterlab en Kunstencentrum de Klinker. De productie wordt gespeeld door talenten uit Winschoten, die ondersteund worden door professionele docenten. De talenten krijgen voorafgaand aan de voorstelling een half jaar elke zaterdag begeleiding naar de voorstelling.

Repetities
De repetities voor de voorstelling zijn wekelijks op zaterdag van 14.30 tot 15.30 uur. De eerste repetitie vindt plaats tijdens de open dag van het Nationaal Theaterweekend in De Klinker op zaterdag 26 januari. Deze eerste repetitie is gratis toegankelijk. Voor wie door wil gaan zijn de kosten zeventig euro.

Aanmelden
Aanmelden voor de theaterproductie kan via email: kunstencentrum@indeklinker.nl. Ook wie de eerste repetitie tijdens het Nationaal Theaterweekend wil bijwonen, dient zich aan te melden. Laat je contactgegevens achter plus een kleine motivatie. Na opgave ontvang je een uitnodiging voor de repetities.