FirstClass Couriers & Transport uit Winschoten 'kampioen in duurzaamheid'

Winschoten - De éérste Nederlandse Iveco Daily (Blue power) CNG Groengas met 8 trapsautomaat is bestemd voor FirstClass Couriers & Transport uit Winschoten. Vanaf begin 2019 is deze ook in te zetten voor nationale en internationale spoedritten.

Met deze nieuwe aanwinst staat de teller bij FirstClass Couriers & Transport immiddels op 11 Groengas Voertuigen, en daarmee behoort het bedrijf tot de schoonste couriers van Nederland.

FirstClass Couriers & Transport, ooit begonnen als eenmanszaak, is nu een snelgroeiend transportbedrijf met een landelijke dekking. "Sinds de oprichting in 2010 hebben we maar één doel: Het volledig ontzorgen van de logistieke vraagstukken van de klant", zo wordt gesteld.

"Wij geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. FirstClass Couriers & Transport is gespecialiseerd in snel leveren. Vandaag aanleveren en dezelfde dag leveren, spoedopdrachten of overnight zendingen, alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en op tijd worden geleverd, zowel aan consumenten als aan zakelijke adressen."

Effectieve informatievoorzieningen

Dankzij effectieve informatievoorzieningen en het Track and Trace-systeem kunnen de koeriers van FirstClass Couriers & Transport  files omzeilen waardoor  zij continue een optimale ritplanning behouden. "Op deze manier zijn we 24 uur per dag bezig om logistieke vraagstukken op te lossen, voor onze klanten, onze partners en voor onszelf. Hierin durven we innovatief te zijn en elkaar uit te dagen. We durven net even anders te zijn en zoeken onze eigen wegen, zelfs als er eigenlijk nog helemaal geen weg is. Dat maakt het juist zo leuk."

Bestelwagen van het jaar

De Iveco Daily ( Blue power) CNG Groengas is uitgeroepen tot Internationale bestelwagen van het jaar 2018.  De nieuwe Daily HI-MATIC Natural Power is het eerste cng-voertuig met een 8 trapsautomaat. Het voertuig werpt zich op als de beste oplossing voor het dagelijkse stadsverkeer. Hij biedt alle voordelen wat betreft comfort, veiligheid, zuinigheid en prestaties voor een breed gamma aan modellen, om een antwoord te bieden op al uw behoeften. En doordat hij ook fluisterstil rijdt, leent hij zich perfect voor nachtelijke leveringen in de stad.

"Dankzij zijn duurzame CNG-technologie levert de Daily Natural Power hetzelfde vermogen als de dieselversie. De 3,0-litermotor met 136 pk en een koppel van 350 Nm kan elke toepassing aan, zelfs de meest veeleisende koelsystemen. In reële rijomstandigheden en stadsverkeer kan de HI-MATIC-transmissie die aan de aardgasmotor is gekoppeld, de CO2-uitstoot met 5 procent verlagen in vergelijking met de dieselversie."

Informatie

FirstClass Couriers & Transport is gevestigd aan de A J Romijnweg 10 in Winschoten. Voor meer informatie: www.firstclasscouriers.nl