Reünie The House of the Rising Sun in Gieten

GIETEN - Het is een halve eeuw geleden dat The House of the Rising Sun in Gieten is geopend.

door Paul Abrahams

Het jongerencentrum op de brink in Gieten heeft inmiddels plaats gemaakt voor een woning, maar dat is geen reden voor Jouke Jan de Boer, Rolf Speelman, Ineke van Dam en Wilma Geerts om de mijlpaal niet op een gepaste wijze te vieren.

"We houden daarom op zaterdag 12 januari een reünie", vertelt woordvoerder Wilma Geerts. "Plaats van handeling is Jimm's restaurant, pal tegenover het voormalige jongerencentrum", vervolgt de inwoonster van Gieten die vroeger kind aan huis was in The House of the Rising Sun.

In de afgelopen weken is veel tijd en energie gestoken om (mail)adressen van bezoekers van toen te achterhalen. "Veel mensen zijn in de loop der tijd verhuisd naar alle regio's van het land. We zijn niet ontevreden over het aantal namen op de lijst. De teller staat nu op zestig personen, maar we verwachten dat in de komende dagen de lijst nog wel wat langer wordt."

De kosten bedragen 25 euro, inclusief hapjes en drankjes. "En de Brinklz Boogie Band zorgt voor extra sfeer en gezelligheid", benadrukt Wilma. "We hebben er veel zin in. Samen herinneringen ophalen. Hartstikke leuk toch?"

U wilt meer informatie? U wilt zich aanmelden voor de reünie? Neem dan contact op met Wilma Geerts, 06-15652751.