Voormalig wethouder Pekela Anneke Duit start schildersgroep

Pekela - Anneke Duit, voormalig wethouder van de gemeente Pekela, gaat weer van start met een schildersgroep in haar atelier aan huis.

De groep staat open voor iedereen die graag samen met anderen creatief bezig wil zijn. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. In een ontspannen sfeer ontdekken de deelnemers hun eigen manier van schilderen aan de hand van een zelf gekozen onderwerp.

Indivuiduele behoefte

Duit: "In een gezellige ruimte met houtkachel kan er geschilderd worden onder mijn begeleiding. Iedereen kan meedoen, zowel beginners als gevorderden. Mijn begeleiding stem ik af op ieders individuele behoefte, vraag en ervaring. Van hulp bij het opbouwen van een schilderij en het ontdekken van je eigen stijl tot advies bij het toepassen van schilderstechnieken. De kern van de schildersgroep is dat we samen in een ontspannen en informele sfeer plezier hebben in het schilderen en blij zijn met het resultaat."

"Wil je liever iets anders doen op creatief gebied? Bijvoorbeeld werken met speksteen? Veel is er in overleg mogelijk, zolang de activiteiten maar tegelijk plaats kunnen vinden."

De schildersgroep start 30 januari op woensdagavond om 19.00 uur. Bij voldoende belangstelling start er een tweede groep voor mensen die liever overdag creatief bezig willen zijn.

Meer informatie

Voor opgave of meer informatie: info@annekeduit.nl of kijk op de website: www.annekeduit.nl