Hotels.nl kent awards toe aan de beste hotels per regio

Winschoten - Volgens de gasten van Hotels.nl is Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk de nummer 1 van Nederland. De award is een kwaliteitsonderscheiding die boekingswebsite Hotels.nl jaarlijks uitreikt.

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk scoorde 9,2. Naast de award voor ‘Beste Hotel van Nederland’ - om mee te dingen moet een hotel minimaal 50 reviews hebben - kent Hotels.nl ook awards toe aan de beste hotels per regio en andere categorieën als ‘Mooiste Suites’, ‘Beste Kusthotel’ en ‘Publiekslieveling’.

In de komende weken worden er in totaal 35 awards uitgereikt. De uitslag van de awards blijft altijd tot op het laatste moment geheim. Medewerkers van Hotels.nl verrassen het hotelpersoneel door onaangekondigd naar de award winnende hotels te komen en hen persoonlijk te feliciteren.

Reviewscores
De award winnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores van het voorgaande jaar. Voor de winnaars van 2019 is dat dus het jaar 2018. In 2018 hebben 30.000 hotelgasten hun ervaring gedeeld. In de reviews worden scores gegeven aan verschillende categorieën: prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen er opmerkingen worden geplaatst over bijzondere plus- en minpunten van het hotel. De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten worden gepubliceerd op de website van Hotels.nl.

Oost-Groningen

Moushouk Bed & Breakfast in Oostwold scoort een 9,3. Fontana Resort in Bad Nieuweschans 9,1. Hostel Hotel De Esbörg in Scheemda 8,3; Hotel Victoria in Winschoten scoorde 8,2; In den Stallen in Winschoten 8,2; Hotel Resort Landgoed Westerlee 8,1.