Jannes Smit opent AlcoSlush-winkel in Winschoten

Winschoten - Jannes Smit bracht twee jaar geleden de AlcoSlush op de markt. Onlangs opende de Winschoter zijn eigen winkel aan de plaatselijke Havenkade-Oost 3, naast Zaadhof.

"Het is een winkel, met loods en een kantoor", vertelt Smit. "Mensen kunnen er op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur terecht."

De smaak van de AlcoSlush wordt gemaakt in het glas, en dat maakt het verschil met al die andere (alcoholhoudende) slushs. "Het werkt echt heel eenvoudig: slush tappen in een mooi glas, smaak erbij doen en klaar. Het gaat nog sneller dan een biertje tappen", liet Smit weten.

Gran Canaria

De AlcoSlush werd al verkocht in veertig etablissementen door heel Nederland, nu dus ook vanuit de winkel in Winschoten. Verder zijn er plannen om het drankje op de markt te brengen op Gran Canaria en in Griekenland.

Nieuw concept

"Ook is er inmiddels een nieuw concept", zegt Smit. "Wij stonden op een beurs, waar een distributeur van Lijfering Drankengroothandel op ons af kwam. Daar ontstond het idee om rode wijn toe te voegen. Dit bleek verrassend lekker te zijn. Lijfering heeft plannen om dit op te gaan pakken."

"Verder hebben we contact met iemand die speciaalbieren maakt. Dit bleek eveneens te werken. De bierbrouwer heeft dan ook plannen om deze variant op de markt te brengen."

Meer informatie

Meer informatie over de AlcoSlush op https://alcoslush.nl/

Zie ook: https://hetstreekblad.nl/2018/07/26/winschoter-jannes-smit-verovert-nederland-met-de-alcoslush