Feestelijke heropening Aldi Winschoten

Winschoten - De vernieuwde Aldi-vestiging aan de Heemskerkstraat in Winschoten wordt vrijdag 18 januari om 8.00 uur feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Alex Langeland. In verband met de verbouwing sluit het filiaal vandaag, donderdag 10 januari, om 18.00 uur.

In de winkel ligt de nadruk onder meer op veel verse producten, zoals vlees, vis, groente en fruit. Daarnaast is het assortiment vernieuwd.

De eerste 400 klanten krijgen op de openingsdag bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met 'gegarandeerd een aantrekkelijke prijs'. Op kraskaarten staan prijzen als tablets, LED monitoren of tegoedbonnen ter waarde van maximaal 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Ruime winkel
Filiaalleider Alex Langeland: “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel nieuwe stijl kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Winschoten. We heten iedereen van harte welkom.”

Foodtruck
Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven.