Gezond en fit het nieuwe jaar in met DriemaalVijf Gewichtsconsulent

Blijham - Wilt u het nieuwe jaar goed beginnen en op een gezond gewicht komen zodat u zich fitter en energieker gaat voelen? DriemaalVijf Gewichtsconsulent in Blijham helpt.

"Veel mensen willen de extra kilo’s snel kwijt en gaan streng lijnen. Ja, met een crashdieet valt u af. Maar alleen op korte termijn, want op lange termijn mislukt een crashdieet altijd", zegt Alie Smit van DriemaalVijf Gewichtsconsulent.

Gewoontegedrag

"Het beste blijft: minder en gezonder eten en meer bewegen. Dat lijkt eenvoudig, maar voor veel mensen is het lastig om daar een weg in te vinden. Bewust worden van gewoontegedrag is een belangrijke stap in dit proces. Ongezond eetgedrag is vaak impulsief, we denken er niet bij na. Met kleine aanpassingen en bewustwording is al veel te bereiken. Verleidingen zullen er altijd blijven daarom is het de kunst om een manier te vinden wat gezond eten gemakkelijker maakt zonder na te denken. Een gewoonte dus!"

Informeren en ondersteunen

Smit, gediplomeerd gewichtsconsulent, kan belangstellenden hierover informeren en ondersteunen. "Ik begeleid u op basis van de richtlijnen goede voeding. Afslankmiddelen of maaltijdvervangers komen in mijn advies niet voor. De meeste zorgverzekeraars bieden u een vergoeding. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen op gebied van goede voeding en een gezonde leefstijl doormiddel van een persoonlijk advies of het volgen van een workshop?"

Contact en meer informatie

Voor een gratis kennismakingsgesprek kan contact worden opgenomen met DriemaalVijf Gewichtsconsulent, via 0597-563090. Meer informatie op https://driemaalvijf.nl/