The Claptunes en Blues Cowboys in Nieuwe Pekela

Keep the good music alive organiseert voor zaterdag 20 april een bluesevenement in café De Körf (ontmoetingscentrum De Kiepe) in Nieuwe Pekela. Op het programma staan optredens van The Claptunes (tributeband Eric Clapton) en The Blues Cowboys.

The Claptunes bestaat uit Stef Woestenenk (zang en gitaar), Henk Buiting (piano, hammond en zang), Ronald Buiting (drums en zang)  en Han Thie (bas en zang). De band trakteert het publiek op werk van Cream, Blind Faith, Derek and the Dominos en solowerk van Clapton.

The Blues Cowboys wordt gevormd door Lourens Leeuw (zang en bas), Kees Alkema (zang en drums) en Lex Koopman (zang en gitaar). De drie spelen rock & roll, blues, en pop met een vleugje country.

Kaarten gaan 1 februari in de verkoop. Meer informatie op https://www.facebook.com/pg/Rock-On-keep-the-good-music-alive-1638611912850519/events/

Status Quotes

Op 2 november staat er weer een rockavond op de rol in De Körf. Hoofdact is Status Quotes, dat zich met name toelegt op het werk van de Britse band Status Quo uit de zogenoemde Frantic Four-periode.