Backstage rondleiding tijdens open dag De Klinker

Altijd al nieuwsgierig naar wat er achter de schermen bij De Klinker gebeurt? Voor zaterdag 26 januari organiseert cultuurhuis De Klinker in Winschoten een open dag tijdens het Nationaal Theaterweekend. Er worden deze dag drie rondleidingen gehouden die belangstellenden allerlei backstage-informatie geven.

Zo ziet men waar de artiesten binnenkomen en zich verkleden. Ook wordt er een korte film vertoond hoe een theatervoorstelling tot
stand komt. Opgeven voor de rondleidingen (13.00, 14.00 of 15.00 uur) kan via marketing@indeklinker.nl.

Overige activiteiten
Naast rondleidingen zijn er tijdens de open dag allerlei andere activiteiten te beleven. Kinderen kunnen zich laten schminken door Captain Jack & Miss Molly, luisteren naar verhalen voorgelezen door een bibliotheekmedewerkster, zich ontpoppen tot vlinder, genieten van Hakim (bekend van Sesamstraat) of meezingen met de liedjes van Ageeth de Haan. Ook kan men genieten van een demonstratie dans of meedoen aan een workshop djembé. Voor dit laatste is aanmelden niet nodig. Iedereen kan meedoen. Er is een workshop vanaf 12.30 en 13.30 uur op het podium van de grote zaal.

Musicalklas
Ook kan meegespeeld worden in een grote theaterproductie. De eerste repetitie vindt plaats tijdens de open dag van 14.30 tot 15.30 uur. De voorstelling is op zaterdag 22 juni. Opgeven kan zaterdag 26 januari vanaf 14.30 uur via kunstencentrum@indeklinker.nl. De eerste les is gratis. Voor wie het leuk vindt en besluit om door te gaan, zijn er kosten verbonden aan deelname.