Klanten onder de indruk van vernieuwde Aldi in Winschoten

De eerste klanten verzamelden zich vanmorgen al om 07.00 uur voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Heemskerkstraat in Winschoten.

Vervangend filiaalleiders Yoran Hakze en Peter Koers openden officieel het filiaal door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden verwelkomd door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren duidelijk blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten een prijs weg, van tablets, LED-monitoren, scheerapparaten en waardebonnen tot 250 euro.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan, zo wordt gesteld Vooral de sfeer, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak. “Ik ben als filiaalleider trots op mijn team en blij om mijn klanten in deze vernieuwde winkel te mogen ontvangen!”, aldus de glunderende filiaalleider Alex Langeland.

Om klanten extra te verwennen, was er een proeverij bij de entree. Daar werden heerlijke verse gerechtjes bereid die klanten gratis konden proeven, uiteraard bereid met producten uit het eigen assortiment.

Nadruk op verse producten
In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.

Fairtrade en biologisch
Verder zijn er steeds meer duurzaam geproduceerde producten in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

Naast een duurzaam assortiment wordt ook nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle binnenverlichting is LED. Papier en folie worden 100 procent gerecycled.

Openingstijden

De vernieuwde winkel aan de Heemskerkstraat 55 beschikt over 285 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.