Boksvereniging BOWI organiseert boksgala in Winschoten

Boksvereniging BOWI organiseert voor zaterdag 23 februari een boksgala in Winschoten. Plaats van handeling is de sporthal aan de plaatselijke Meester D.U. Stikkerlaan 6.

Aan dit evenement wordt deelgenomen door boksers uit Nederland en Duitsland. BOWI wordt in de ring vertegenwoordigd door Leon Busemann, Jakko Koning en Joran Kruijer. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur. De entree bedraagt 15 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop, voor 12,50 euro, verkrijgbaar bij Sape Hoekstra aan de Langestraat en bij de sporthal zelf (Alie Dik).

Boksvereniging BOWI is in 1943 opgestart. Tot 2014 was het luter een vereniging voor mannen, maar sindsdien zijn ook dames welkom om er te trainen. De trainingen zijn iedere dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in de sporthal aan de plaatselijke Beukenlaan 42.

Personen van 14 jaar en ouder, die een training willen volgen zijn op genoemde dagen welkom. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina Boksvereniging BOWI. Ook kan contact worden opgenomen met Luppo Busemann, via luppobusemann@hotmail.com.