Concert Roon Staal in Loc Loods in Bad Nieuweschans

Met een nieuw programma begint zanger en pianist Roon Staal op 7 februari in Gorredijk zijn nieuwe Winter Tour. De tour eindigt op 25 februari in Zoetermeer en doet in totaal 7 provincies met 11 locaties aan. Op zaterdag 9 februari speelt Roon in de Loc Loods in Bad Nieuweschans, aanvang 20.00 uur.

In 2019 staan drie nieuwe album releases op het programma: ten eerste zijn album 'A New Door Opens' met daarop piano composities van eigen hand zoals het gelijknamige titelnummer maar ook 'Anthem For All' en 'The Land Where We Dance'. Dit album wordt in het voorjaar opgenomen. Later in 2019 wordt een nieuw album verwacht met veel nieuwe coversongs waaronder werk van John Lennon (Across The Universe), Boudewijn de Groot en Gilbert O'Sullivan. Tenslotte zal aan het einde van het jaar een tweede kerstalbum verschijnen in navolging van zijn eerste 'Christmas Album'.

Vladivostok

Staal geeft tussen de touren in Nederland door ook optredens in het verre oosten van Rusland (Vladivostok) en Japan. De zanger weet met zijn warme stem en prachtige pianospel het publiek steeds weer te raken met prachtige vertolkingen van zijn eigen composities en werk van andere componisten. Naast bekende eigen songs als Weet Waarom Je Leeft, Promise en In The Silence Of Light zullen ook zijn bekendere cover werken als Help Me Through The Night, Pie Jesu en Stay With Me 'Till The Morning niet ontbreken.

Toegangskaarten

Alle informatie over de Winter Tour en het concert in Bad Nieuweschans op www.roonstaal.com. Toegangskaarten, 17, 50 euro per stuk, kunnen hier online besteld worden of telefonisch via 06-30025992.