Ron Haans start fitnesscentrum in Veendam

Sportschoolhouder Ron Haans uit Winschoten wilde een aantal jaren geleden 'back to basic'. Hij had op een gegeven moment een stuk op tien sportcentra en een sauna. Dit aantal werd teruggebracht tot twee. Niets is echter zo veranderlijk als den mensch, want Haans breidt nu weer gestaag uit. Zaterdag werd 24/7 Ron Haans Fitnesscentrum Veendam geopend.

Na Winschoten, Hoogezand, Groningen, Weener en Stadskanaal is dit alweer het zesde sportcentrum van Haans. De officiële opening van het fitnesscentrum in Veendam werd verricht door Ans Grimsbergen. De Veendammer wethouder deed dit samen met  Kim,  de dochter van Ron Haans. Het centrum, met een scala aan nieuwe fitnessapparatuur, is 24/7 geopend.

Er werden tijdens de opening onder meer demonstraties dans en ricochet gegeven. Ook stond er voor de aanwezigen een hapje en een drankje klaar.

Goodiebag

De vele nieuwe leden die zich  deze dag hadden aangemeld , werden verwelkomd met een goodiebag en een maand gratis sporten. In de goodybag zaten  ook voordeeltjes van Voedingsbureau Van de Linden, Soins Purs pedicure/manicur,en de fysiotherapeut. Ook zij  zijn gevestigd in het gebouw aan het Skagerrak 14.

"Geen tijd meer om te sporten, dat kan niet meer gezegd worden,  we zijn 24 uur per dag open. Dan is er  toch altijd wel een gaatje te vinden. Wie zich deze maand nog gaat inschrijven kan tot 18 februari gratis sporten", aldus Haans.