Belastingdienst legt beslag op inventaris feestcafé No Limit in Winschoten

De Belastingdienst heeft beslag gelegd op het hele inventaris van het voormalige No Limit in Winschoten. Dat blijkt uit een papier van de fiscus dat op het raamt hangt van het voormalige feestcafé.

No-Limit moest vorig jaar december zijn deuren sluiten. Dit omdat de exploitant niet van onberispelijk gedrag zou zijn; daarom wordt er geen vergunning afgegeven. Ook bleek uit controles dat er werd geschonken aan minderjarigen.  Zonder vergunning mag een horecagelegenheid niet gerund worden.

Executieverkoop
Belastingdienst Noordoost is  belast met de executieverkoop. Deze vindt vandaag, vrijdag 25 januari, plaats. De bezichtiging is om 10.30 uur bij het café aan de Marktstraat 2 in Winschoten. De veiling is om 11.00 uur. Belangstellenden kunnen bieden op een complete café-inventaris. 

Sfeer 
Om ervoor te zorgen dat de sfeer op het plein daadwerkelijk verbeterd, worden er binnenkort afspraken op papier gezet, waarbij er vooral wordt gekeken naar een zo goed mogelijke afstemming tussen de horeca, de politie en de gemeente.