Toneelvereniging Zwart-Wit met klucht op de planken

Toneelvereniging Zwart-Wit brengt ook dit jaar weer een hilarische klucht in drie bedrijven voor het voetlicht met als titel 'Boerenbont en rode lampjes', geschreven door Carl Slotboom. De uitvoeringen zijn op 16 en 23 februari in De Akkerschans in Bad Nieuweschans.

In het kort gaat de klucht over Dolly en Betty, twee prostituees, die wonen en werken bij elkaar in een huis dat ze samen hebben gehuurd. De zaken gaan op een gegeven moment niet zo goed en uit nood besluiten ze een kamer te verhuren. Een wat naïeve boerenjongen, die voor zijn bemoeizuchtige moeder schoonmoeder op de vlucht is, huurt de kamer. De beide dames durven hem niet te vertellen waar ze hun geld mee verdienen. Ze maken hem wijs dat ze fysiotherapeuten zijn. Deze situatie levert veel verwarring op, maar zorgt voor een avond met gegarandeerd veel lachsalvo’s.

Het stuk wordt gespeeld door André Gerlofs, Arina Prins, Sandra Hut, Henriëtte Kruize, Gisela Schwertmann, Luuk Hauwing, Ester Sanders. De regie is in handen van Trijntje Simons en Erna Schwertmann, souffleuses zijn Moniek Mulder en Menje Hesseling, en n de toneelmeesters Jan de Groot en Martin Kuil.

Kaartverkoop
Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen bij Erna Schwertmann aan de Rabenhauptstraat 26, 0597-522013 of 06-1375 3211. De voorstellingen beginnen om 19:30 uur en de zaal is open om 19:00 uur. De afloop speelt de formatie ‘What’s New’.