De Kleine Zeemeermin De Musical in De Klinker in Winschoten

Van Hoorne Entertainment presenteert dit seizoen haar elfde sprookje: De Kleine Zeemeermin De Musical. Op dinsdag 19 februari is de familievoorstelling te zien in De Klinker in Winschoten.

In De Kleine Zeemeermin De Musical wordt de rol van de Kleine Zeemeermin vertolkt door Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester speelde. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de betoverende wereld onder water. 

Het verhaal

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, koning Triton. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?  

Kom verkleed!

De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een 'sprookjesachtig prijzenpakket' die na de show wordt uitgereikt op het podium.

Meet & Greet en Onderwaterbal

Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal in de foyer van het theater. 

Kaarten

De voorstelling in De klinker op dinsdag 19 februari begint om 15.00 uur. Een kaartje kost 16,50 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.indeklinker.nl of 0597-700270.