Wonen&Co de beurs is terug

Wonen&Co de beurs is terug. Hét woonfeest van het jaar, dat plaatsvindt in MartiniPlaza in Groningen, geeft energie en combineert met het thema ‘Spice it up’ de laatste woontrends met de it-kleuren van 2019.

Vijf spiksplinternieuwe live-binnenkijkers bepalen dit jaar het gezicht van Wonen&Co de beurs. IKEA maakt bovendien met een Scandinavisch moderne stijlpresentatie haar comeback op de woonbeurs. Hiermee is de inspiratiejacht van donderdag 14 tot en met zondag 17 maart officieel geopend.

Wonen&Co de beurs is vier dagen op rij dé hotspot in Groningen waar je de gehele dag van alles kan doen en beleven. Ontdek de hand van de meester in de Vakschuur, wandel door de vele stijlhuizen en ontdek de designnieuwkomers van Hollandse bodem bij Neerlands Trots. Pik ook meteen het kleintje foodfestival van Wonen&Co mee. Het populaire foodplein is dit jaar omgedoopt tot de ultra kleurrijke Snoepwinkel.

Eigenzinnige inspiratieplek

Het Wonen&Co Café is een eigenzinnige inspiratieplek op de woonbeurs. Het combineert de charme van een buurtcafé en het brutale van een startup met inspiratie die je exact krijgt aangereikt zoals jij dat wil. Krijg één-op-één advies van een specialist naar keuze, volg een gratis trendpresentatie of creëer het zelf tijdens de workshops. Meer dan in welke uithoek dan ook op de woonbeurs is het Wonen&Co Café de ultieme droomfabriek die de handen en hersenen aan het werk zet.

Openingstijden

Donderdag 14 en vrijdag 15 maart: van 13.00 tot 22.00 uur.
Zaterdag 16 en zondag 17 maart: van 10.00 tot 18.00 uur.

Een ticket: kost 12,50 (tot 12 jaar gratis). Speciale acties op donderdag (koopavond) en vrijdag (vriendendag) Meer informatie op www.wonenencodebeurs.nl