Voorbereidingen voor Westerwolde Wandelweekend in volle gang

De voorbereidingen voor het Westerwolde Wandelweekend, dat wordt gehouden op zaterdag 22 en zondag 23 juni, zijn in volle gang. Gestart wordt vanaf partycentrum De Meet in Bellingwolde.

Het thema is ‘Over zand, veen en klei’. Er wordt, evenals voorgaande jaren, ongeveer 10 kilometer gewandeld op de zaterdag, terwijl er op de zondagwandelingen van 12,5 en 25 kilometer op het programma staan.

Er is gelegenheid voor een hapje en een drankje, maar ook zijn er plekken waar de deelnemers van een toilet gebruik kunnen maken. Dit werd vorig door de deelnemers als verbeterpunt aangedragen, en is nu dus door de organisatie meegenomen.

Zaterdag 22 juni wordt vanaf 17.30 uur gestart. Onderweg is er onder meer theater, muziek en bijzondere verhalen. Daags erna is de start om 9.30 uur (25 kilometer) en 11.30 uur (12,5 kilometer).

Deelnemen kost zes euro (alleen de zaterdag), vier euro (alleen de zondag) of negen euro (beide dagen). Het totaalbedrag moet worden overgemaakt op IBAN: NL 75 RABO 0194 3636 19, ten name van Westerwolde Wandelweekend, onder vermelding van
naam en woonplaats. De aanmelding is pas definitief als het geld binnen is.

Eerst aanmeldformulier invullen

Wie mee wil doen dient eerst het aanmeldformulier op de website invullen (https://westerwolde.groningen.nl/wandelen/westerwolde-wandelweekend), alvorens het bedrag over te maken!