Jubileumeditie hobby- en verzamelbeurs in Onstwedde komt al vroeg op gang

De jubileumeditie van de hobby- en verzamelbeurs in d'Ekkelkaamp in Onstwedde, die vandaag wordt gehouden, kwam al vroeg op gang. "Meteen vanaf de opening om tien uur stroomde het volk binnen", zegt Harm Lutjeboer, één van de organisatoren. De beurs is tot 16.00 uur te bezoeken.

Er staan vele tientallen standhouders met een verscheidenhied aan artikelen. "Ze komen overal vandaan", vervolgt Lutjeboer, "niet alleen uit de directe omgeving, maar ook uit bijvoorbeeld Winschoten en Bellingwolde. Ook zijn er standhouders uit Friesland naar Onstwedde gekomen."

Dat er veel animo is voor de beurs, blijkt als Lutjeboer een papier met namen te voorschijn tovert. "Kijk, dit zijn standhouders die op de wachtlijst zijn geplaatst. Dat zijn er rond de 30."

Een aantal hiervan kreeg pal voor de beurs nog een telefoontje van de organisatie met de boodschap dat ze toch nog konden komen. "Er waren dit keer zeven afzegingen", zegt Lutjeboer. "Dit heb je altijd."

Meer informatie over de beurs op: https://hetstreekblad.nl/artikel/740406/tiende-editie-hobby-en-verzamelmarkt-in-d-ekkelkaamp.html