Kinderopvang De Bosbengels in Scheemda bestaat een jaar

Kinderopvang De Bosbengels, op 1 februari 2018 gestart aan de Bosweg in Scheemda, bestaat een jaar. Eigenaresse is Natasja Verhoeven.

De Bosbengels  richt zich op kinderopvang voor kinderen tot vier jaar, maar ook oudere kinderen zijn welkom, zodat broertjes en zusjes buiten schooltijd bij elkaar kunnen zijn.

Verhoeven: "Het is een opvang waarbij de individuele ontwikkeling van het kind centraal staat. Door de kleinschaligheid is er ruimte voor ieder individu, maar is er ook ruimte om in een veilige sfeer om te leren gaan met andere kinderen en om de wereld te ontdekken. Er wordt gebruik gemaakt van VVE KIKI, met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van het kind."

Boswandelingen

"Afgelopen jaar waren zeker de boswandelingen het absolute toppunt. Het bezig zijn met de natuur en de veranderingen die de natuur met zich meebrengt zijn voor alle leeftijden interessant. Dit staat dus ook regelmatig op het programma, die dagelijks door dagritmekaarten aan de kinderen duidelijk wordt gemaakt. Natuurlijk wordt ook rekening gehouden met baby’s, die in de opvang hun eigen ritme voor zover mogelijk aanhouden."

De Bosbengels kent geen specifieke openingstijden. Er wordt zowel vaste als flexibele opvang geboden,  ook avond-, nacht- en weekendopvang is bespreekbaar. Vanaf april komen er weer plekje vrij, omdat er kinderen naar school gaan.

Informatie of afspraak

Meer informatie op www.debosbengels.nl. Voor het maken van een afspraak: 06-24668188.