De Klinker vertoont Bohemian Rhapsody

De kaskraker Bohemian Rhapsody is vrijdag 15 februari twee keer te zien in de Rabozaal van De Klinker in Winschoten. De film start om 17.00 en om 19.30 uur.

Deze muziekfilm is een verpletterende ode aan Queen, de band, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Genomineerd voor vijf Oscars en winnaar van twee Golden Globes. Met meer dan één miljoen bezoekers is Bohemian Rhapsody de grootste film van 2018 in Nederland. Een kaartje kost zeven euro.

Dit seizoen presenteert Kunstencentrum De Klinker voor haar muziekleerlingen en alle andere geïnteresseerden diverse films met als thema muziek, dans of theater in de Rabozaal. Tijdens het Theaterweekend in januari was het eerste thema ballet en symfonieorkest met de Disney film ‘The Nutcracker’. Nu is het de beurt aan het thema rock.

Bezoekers van de film krijgen bij binnenkomst een voucher voor een gratis proefles van het Kunstencentrum. Voor wie zelf wil leren zingen als Freddie Mercury, gitaar wil spelen als Brian May, bassen als John Deacon of drummen als Roger Taylor.

Kaarten
Kaarten voor de film zijn verkrijgbaar via www.indeklinker.nl of de theaterkassa (0597-700270, optie 1). Voor meer informatie over de films: kunstencentrum@indeklinker.nl.