Tineke Schouten met Highlights in De Klinker

De 24e theatershow Highlights van Tineke Schouten is van start gegaan. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart is te show te zien in cultuurhuis De Klinker in Winschoten.

Met haar gloednieuwe theatershow vestigt Schouten de aandacht op de hoogtepunten uit haar carrière. Voor het publiek een voorstelling vol zowel herkenbaar en bekend, als compleet nieuw werk.

‘Highlights’ is een reis door de beroepsmatige carrière van Schouten met de pieken uit haar grote oeuvre. De fans van Schouten hebben mee mogen denken over de typetjes en sketches die ze in de show laat zien. Het selecteren van de publieksfavorieten bleek lastig. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. De Belgische Paaldanseres, Lenie uit de Takkestraat, De Toiletjuffrouw en De Wijnproefster zijn de bekendste ‘highlights’. Ook minder bekend werk is bij een deel van het publiek favoriet. Een  grote verscheidenheid aan typetjes is in de voorstelling te zien.

Schouten: “Veel van de bekende highlights zijn met de tijd meegegroeid en in een nieuw jasje gestoken. Het is een mooie verzameling geworden.”

Kaarten

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via de theaterkassa of de website www.indeklinker.nl.